Het nieuwe Galapagos-hoofdkwartier: een moderne aanwinst voor de Mechelse skyline

Van onze groene daken over onze talrijke fietsenstallingen tot onze ondergrondse parkeergarage. Met een maximum capaciteit van 1250 werknemers en 700 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak wordt dit nieuwe gebouw een duurzame thuis voor Galapagos-medewerkers, maar evengoed een aanwinst voor de Ragheno-site en Mechelen. We lijsten de belangrijkste eigenschappen ervan graag even voor je op!

Heb je vragen? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Duurzame ambities

We hebben veel ambitie, en dat geldt niet alleen voor het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen. Ook op het vlak van duurzaamheid nemen we de handschoen op en dat zie je terug in het ontwerp van ons nieuw gebouw. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van zonnepanelen (700!), groene daken, warmte- en (regen)waterrecuperatie, fietsvoorzieningen, laadpunten voor e-bikes en elektrische auto's en bijenkasten.

Geluidsdempend effect

Het nieuwe Galapagos-gebouw komt vlak naast het station van Mechelen te staan. Het zal het geluid van passerende treinen dempen voor de omliggende buurt.

Een thuis voor meer dan 1000 medewerkers

Het nieuwe gebouw zal een plaats zijn waar onze medewerkers zich thuis voelen. WIj spreken van het 'SOHO project', een afkorting voor Small Office, Home Office. Het gebouw biedt plaats voor maximum 1250 mensen.

9500 m² oppervlakte

De totale grondoppervlakte van ons nieuw hoofdkantoor bedraagt 9500 m². Het grootste deel van de beschikbare ruimte zal ingenomen worden door onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, met als doel nieuwe geneesmiddelen te ontdekken en te ontwikkelen.

Zoek je meer informatie?

Je kan bij ons terecht!

FAQ
Krijg direct een antwoord op jouw vraag!

Veelgestelde vragen

Naar FAQs
contact 2
Wil je graag rechtstreeks contact met ons opnemen?

Contacteer ons

Naar contact
Ontwerp 2 hoofdzetel (groot)
Wil je de laatste informatie over het Galapagos-bouwproject?

Het laatste nieuws

Meer nieuws