Neem een kijkje op onze werf!

Galapagos bouwt in Mechelen aan een duurzaam en modern internationaal hoofdkantoor. Het grootste deel van de oppervlakte zal ingenomen worden door hypermoderne laboratoria, waar we kandidaat-geneesmiddelen zullen ontwikkelen. Wil je onze vooruitgang volgen? Dat kan! We plaatsen regelmatig videos op deze pagina, onder andere met beelden van onze twee vaste camera's. Veel kijkplezier!

Voorbereidende werken gestart: afvoeren per boot is beter voor mens en milieu

Eind mei 2020 zijn we gestart met de voorbereidende werken op de werf van ons nieuw internationaal hoofdkantoor. Voor de afvoer van de gesloopte materialen kiest Galapagos voor een buurt- en milieuvriendelijke oplossing per boot en dat ziet er indrukwekkend uit. Veel kijkplezier!

Camera 1 | 25 mei tot 1 juli

De beelden van camera 1 tonen het laden van de boten die de verhardingen (asfalt en beton) afvoeren via het kanaal. In totaal verwachten we meer dan de helft van dat materiaal af te voeren op deze manier. Dat is beter voor de buurtbewoners, het milieu en de verkeersdrukte op de weg. Rechtsboven zie je ook activiteit op de werfzone van Galapagos.

Camera 2 | 25 mei tot 1 juli

De beelden van camera 2 tonen de werkzaamheden op de werfzone van Galapagos. Hier is men bezig met het opbreken, uitsorteren en afvoeren van de bestaande verhardingen op de site. De bedoeling is om de werf bouwklaar te maken.

Zoek je meer informatie?

Je kan bij ons terecht!

FAQ
Krijg direct een antwoord op jouw vraag!

Veelgestelde vragen

Naar FAQ
contact 2
Wil je graag rechtstreeks contact met ons opnemen?

Contacteer ons

Naar contact
Ontwerp 2 hoofdzetel (groot)
Wil je de laatste informatie over het Galapagos-bouwproject?

Het laatste nieuws

Meer nieuws